Asculta Primitive Data, noua piesa Puta Volcano inclusa pe albumul Amma

43

Grecii de la Puta Volcano (hard rock, stoner, sludge) vor lansa cel de-a treilea album de studio, intitulat “Amma“, pe 13 martie 2020, sub egida casei de discuri The Orchard. Materialul contine 12 melodii iar primul extras pe single se numeste “Primitive Data” si se poate asculta mai jos.

Amma” prezinta ascultatorului un sound inedit cu multe elemente si influente din formatiie precum Alice In Chains, Melvins, Hole, A Perfect Circle, Kylesa si Baroness.

Tracklist “Amma”:

01. Re-Entry
02. Entropica
03. Venus Lullaby
04. First Light
05. Black Box
06. Sugar Cube
07. Echoing Icons
08. Primitive Data
09. Apnea
10. Torus
11. Space Blanket
12. Kassandra’s Gift

Puta Volcano este una dintre cele mai relevante aparitii pe scena de stoner rock din Grecia in ultimii ani. Trupa s-a format la Atena in 2011 si a reușit sa lanseze doua materiale, “The Sun” si “Harmony of Spheres”.

Lansat in 2017 si primit foarte bine atat de fani cat si de presa, “Harmony of Spheres” poate fi considerat un album care reflecteaza asupra complexelor intrebari despre viata si univers, enigme transpuse in 8 piese de stoner rock psihedelic, innobilate de vocea remarcabila a Lunei Stoner.

Trupa a participat de-a lungul anilor la Desert Fest, Street Mode Festival, HiJack Fest, Ziria Music Festival, Rockwave Festival, etc..