Adrian Tăbacaru prezinta opera rock “Luceafarul”

193

In ultimii trei ani, ambitia principala a lui Adrian Tabacaru a constat in misiunea de a transmite mesajul universal din opera lui Mihai Eminescu prin intermediul limbajului muzical. Astfel pe 15 ianuarie 2019, acesta va prezenta publicului “Lucifer: A Rock Opera”, un show al carui concept video a fost gandit de Costin Chioreanu.

Adrian Tabacaru planuieste ca opera sa se dezvolte in timp in ceea ce tine de productie si sa fie prezentata si pe scenele din afara Romaniei. Traducerea in limba engleza a acestei opere a fost realizata de Dimitrie Cuclin – compozitor, muzicolog, filozof, traducator si scriitor.

Acesta este un cadou pentru voi cu prilejul aniversarii a 170 de ani de la nasterea poetului unic – Mihai Eminescu. Opera-Rock “Luceafarul” va fi disponibila pentru a fi vizionata incepand cu data de 15 ianuarie 2020, ora 16:15, accesand urmatoarele linkuri:

www.facebook.com/LuciferRockOpera
www.instagram.com/lucifer_rockopera
www.lucifer-rockopera.com

Pentru cei interesati sa descarce o versiune de inalta calitate a acestui material, o puteti face gratuit accesand pagina noastra web oficiala. Va fi disponibila in diferite formate audio.