Videoclip nou Eric Clapton, For Love On Christmas Day

63

La doar cateva zile de la aparitia clipului “Everyday Will Be Like A Holiday”, Eric Clapton ne ofera un nou videoclip de Craciun, “For Love On Christmas Day“.

Piesa este inclusa pe albumul “Happy Xmas”, primul disc dedicat in intregime perioadei sarbatorilor de iarna, lansat de Eric Clapton pe 12 octombrie 2018.

Materialul contine colinde clasice, recognoscibile, dar si un cantec nou, dedicat special perioadei Craciunului, “For Love On Christmas Day”. Pentru ca surpriza acestei lansari neasteptate sa fie completa, ilustratiile care insotesc cover-ul albumului sunt create chiar de Eric Clapton.

“Am avut mereu in cap viziunea acestor cantece festive imbunatatite cu o usoara tenta de blues inserata intre partile vocale. Am luat acest lucru in considerare pornind de la una dintre cele mai usor de identificat piese de pe acest album, “Have Yourself a Merry Little Christmas” – declarau Clapton si Simon Climie (cel care a co-produs albumul si a ramas alaturi de legenda muzicii blues atatia ani).