27 Sep 2022

Tiamat concerteaza in aprilie in club Quantic

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia Tiamat revine in Romania pentru un nou concert care va avea loc pe 4 aprilie 2020, in clubul Quantic din Bucuresti. Biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

Early Bird – 100 de bilete la 100 de lei
Presale – 300 de bilete la 130 de lei
Normal – 400 de bilete la 150 de lei

Originara din Stockholm, Suedia, Tiamat s-a infiintat in 1988, sub numele de Treblinka, adoptand genul doom. Insa muzica trupei a evoluat considerabil de-a lungul anilor, trupa suedeza fiind greu de incadrat intr-un curent anume, trecând prin subgenuri ca metal progresiv, simfonic sau gotic.

In 1989, Treblinka se desparte, iar Johan Edlund, sufletul tupei, schimba numele in Tiamat si isi continua proiectul muzical. La inceputul anilor ’90, apare albumul de debut “Sumerian Cry”, care primeste numeroase critici pozitive, fiind urmat de albumele “The Astral Sleep” si “Clouds”, cu schimbari de sound semnificative.

Tiamat lanseaza in 1994 materialul discografic intitulat “Wildhoney”, cu puternice influente Pink Floyd, dar si cu o nota aparte, care avea sa ii aduca ulterior aprecieri pozitive din partea criticilor de gen. “Wildhoney” a fost promovat in cadrul celor mai mari festivaluri din Europa, printre care Dynamo si Wacken Open Air.

De atunci, Tiamat a oferit fanilor nu mai putin de sase albume, cu piese memorabile printre care “Cold Seed” (“A Deeper Kind Of Slumber” – 1997), “Brighter Than The Sun” (“Skeleton Skeletron” – 1999), “Vote For Love” (“Judas Christ” – 2002),  “Cain” (“Prey” 2004), “Equinox of the Gods” (“Amanethes” – 2008) sau “Winter Dawn” (“The Scarred People” – 2012).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X