30 Jan 2023

byron a lansat videoclipul Cantec de leagan

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Cantec de leagan“, noul videoclip byron inclus pe albumul “Noua” poate fi urmarit mai jos. Videoclipul este un colaj realizat de Gabriel Copoeru si Cosmin Tita construit cu imagini din timpul revolutiei din 1989 filmate de cineastii Studioului Cinematografic “Alexandru Sahia”, imagini filmate de Ioan Matei Agapi, regasite in Timebox Documentary, cadre surprinse de echipele privesc.eu si Recorder la protestul din Piata Victoriei de pe 10 august 2018, filmari din arhiva personala a fotografului Andrei Iliescu si imagini ale Bucurestiului contemporan.

Noua” este un carusel muzical cu 12 piese despre emigranti, dar si despre noi, cei ramasi acasa. Un album despre inconstientul colectiv, despre taceri si mersul nostru zilnic pe ata.

Noua” este primul album byron de pana acum compus direct in limba romana ca proiect de sine statator. Piesele duc sound-ul trupei in zone incitante si ne-explorate pana acum, pastrand insa elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat si vocea inconfundabila a lui Dan Byron.

Poze concert lansare album byron – Noua la Arenele Romane!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste The Surgeon, primul videoclip Overkill inclus pe noul album, Scorched!

Overkill, una din trupele etalon ale thrash-ului, formata la inceputul anilor ’80 in New Jersey, va lansa pe 14...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img