Days of Confusion a lansat videoclipul Lia (Ramai Cumva)

81

Days of Confusion revine in atentia publicului cu videclipul noului single, intitulat “Lia (Ramai Cumva)”, pe care il puteti urmari mai jos.

“Lia (Ramai cumva)”, este prima noastra piesa noua dupa 2 ani de la aparitia albumului “Yin & Out”. In acelasi timp, este prima oara cand compun versuri in limba romana. A fost ciudat la inceput, dar imi propusesem inca de anul trecut sa infrunt aceasta temere. Intotdeauna mi s-a parut ca nu pot sa fiu creativ decat in engleza. Suna bine orice as fi facut, cumva, si venea natural… Este o adevarata provocare sa compui versuri in romana pentru muzica rock si metal ti cred ca sunt putine trupe romanesti care canta in limba romana si suna bine. In mod cert, nu renuntam la ideea de a canta in limba engleza. De data aceasta, am vrut foarte mult sa vedem cum ne descurcam si sunt chiar curios de cum va fi primita piesa.

Cine este “Lia”? Este copilul din fiecare dintre noi, care se lupta sa ramana in viata, pentru ca ne-am transformat in adulti si suntem pe cale de a uita de tot… bucuria, blandetea, sinceritatea si frumusetea care vor sa traiasca in noi si atunci cand inaintam in varsta. Abia asteptam lansarea din 20 noiembrie, din Expirat”, a declarat Cosmin Lupu (voce/chitara).