Belzebong si Beauty and the Rat concerteaza la SoundArt Festival 2020

103

Belzebong, (stoner/doom metal instrumental) din Polonia se alatura line-up-ului SoundArt Festival 2020. De asemenea, Beauty and the Rat (RO) confirma prezenta in cadrul evenimentului din perioada 13-15 martie din Quantic Club alaturi de Green Carnation, Truckfighters, Allochiria, ARAC Ensemble, The Dead Creed, A Broken Design, Contraband X si Eyes to Argus.

Bilete si abonamente la pret de presale pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

Belzebong a prins viata in 2008, in Kielce (Polonia), si are lansate pana in prezent patru materiale de studio – “Sonic Scapes & Weedy Grooves” (2011), “Dungeon Vultures” (2013), “Greenferno” (2015) si “Light The Dankness” (2018). Stilul abordat este un melanj stoner/doom metal interpretat doar instrumental, iar imaginea trupei este una obscura, mai ales in concertele live in care fetele membrilor sunt mereu ascunse.

Beauty and the Rat este o formatie romaneasca infiintata in anul 2011 la Iasi, dupa o perioada de trei ani in care componenta a trecut prin cateva schimbari. Albumul de debut, “Unborn”, a fost lansat in anul 2016 in cadrul festivalului Rock’n’Iasi Winter Edition si contine 13 piese in limba engleza ce pot fi ascultate pe site-ul trupei.