Asculta noua melodie Ozzy Osbourne, Straight To Hell

87

Ozzy Osbourne a lansat “Straight To Hell“, a doua melodie, prima a fost “Under The Graveyard“, inclusa pe viitorul albumul solo, intitulat “Ordinary Man“, programat spre lansat la inceputul anunlui 2020, sub egida Epic Records.

“This album was a gift from my higher power – it is proof to me that you should never give up,” a declara Ozzy Osbourne.

Ordinary Man” a fost inregistrat in Los Angeles cu producatorul Andrew Watt la chitara, Duff McKagan la bass si Chad Smith la tobe.

Ozzy Osbourne s-a afirmat in anii ’70 ca solist vocal si membru fondator al celei mai cunoscute formatii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath. A vandut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Dupa ce a parasit Black Sabbath, Ozzy Osbourne a inceput o cariera solo care este marcata de albume de referinta in istoria genului, precum “Diary of a Madman” (1981), “Bark at the Moon” (1983) sau “Down to Earth” (din 2001).

Pe 2 octombrie 2010, Ozzy Osbourne a concertat la Zone Arena din Bucuresti, evenimentul fiind inclus in turneul mondial de promovare al albumului “Scream”, lansat pe 15 iunie 2010.