Urmareste noul videoclip Aeon Blank, Fluturi Albi

136

Pe 23 octombrie 2019, in club Quantic, Aeon Blank va lansa cel de-al treilea material discografic, intitulat “Dystopia“.

Noul album anunta schimbari majore in stilul muzical al trupei, prin elementele de djent, post rock si rock progresiv. Pana la aparitia discului va invitam sa urmariti videoclipul piesei “Fluturi Albi”, o colaborare cu Ana Coman. “Fluturi Albi” este si singura piesa de pe noul album Aeon Blank care nu are un mesaj politic si primul single al trupei in limba romana.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Aeon Blank a luat nastere in 2011, fiind un cocktail de rock alternativ, gothic, dark wave, rock clasic si progresiv. Primul album al trupei, “Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat in aprilie 2012, iar dintre cele 17 piese pe care le contine, 5 au fost difuzate intens pe Radio Guerrilla. In decembrie 2014, trupa lanseaza al doilea album, intitulat “Dark Waters”, care se bucura de aprecierea criticilor, fiind votat unul dintre cele mai bune albume alternative ale anului.