20 Jan 2022
spot_img

Mephorash concerteaza in premiera in Romania la Rockstadt Extreme Fest 2020

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Mephorash este noua confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2020. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta editie, va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, la baza Cetatii Rasnov, terenul de Biatlon.

Pana in prezent la Rockstadt Extreme Fest 2020 au confirmat Philip H. Anselmo & the Illegals, Infected Rain, In Mourning, Cattle Decapitation, Dyscarnate, In the Woods…, Kampfar, Mayhem, Despised Icon, Kataklysm, Death Angel, The Black Dahlia Murder si Rotting Christ.

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020:

Perioadele de vanzare a abonamentelor REF 2020 sunt:
– Pre-sale 3 – 1.000 de abonamente la pretul de 270 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziu de 25.11.2019.
– Pre-sale 4 – 1.000 de abonamente la pretul de 310 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziude 20.01.2020.
– Pre-sale 5 – 1.000 de abonamente la pretul de 350 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziude 16.03.2020.
– Pre-sale 6 – 1.000 de abonamente la pretul de 390 lei/ buc., pana la epuizarea stocului, dar nu mai tarziude 18.05.2020.
– In ultimul prag de pre-sale online, cat si la intrarea in festival abonamentele vor fi la pretul de 440 lei/buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 vor fi disponibile si bilete pe zi, la pretul de 220 lei/ buc., ce vor fi puse in vanzare incepand cu 29 iunie 2020. Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Istoria trupei care se auto-defineste drept “sangele ocult al Uppsalei” (orasul in care a si aparut proiectul) sau esenta a black metal-ului ezoteric dupa alte definitii, a inceput in 2010, in Suedia, cand, dupa propriile spuse, membrii proiectului si-au inceput initierea in artele intunecate si in explorarea cotloanelor ascunse ale black metal-ului.

De-a lungul celor noua ani de cariera, cei de la Mephorash spun ca si-au extras energia creativa din “Sitra Ahra” sau lumea cealalta (taramul raului din textele cabalistice), calatorie exprimata la nivelul sonor prin intermediul fiecarei piese, al fiecaruia dintre cele 2 EP-uri, 4 albume full lenght si al unui split. Materialele ilustreaza la nivel liric si al compozitiilor atmosfera ostila si infricosatoare a tunelurilor care duc spre acest taram al fortelor intunecate.

Calatoria muzicala poarta de fiecare data audienta spre cealalta dimensiune, catre adancimile de dincolo de momentul Creatiei, pana la Haosul Primordial, perfect surprins de stilul plin de virulenta si de energie exploziva al trupei, menit sa trezeasca fiecarui ascultator toate cele sase simturi (cele cinci simturi din traditia aristotelica si pe cel al intuitiei).

Fiecare material din discografia Mephorash continua un fir rosu, inducand un aer coerent ce urmeaza ad literam credinta profund oculta. Iar calatoria dinamica si ceremoniala pe care membrii trupei o propun ascultatorilor incepe inca de la primul material (“Death Awakens”, 2011) si ii poarta pana la ultimul album, intitulat “Shem Ha Mephorash” (2019), un termen din ebraica mai greu de definit, dar care poate fi interpretat drept “numele explicit al lui Dumnezeu”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Joe Satriani, Sahara

Joe Satriani va lansa pe 8 aprilie 2022, noul album de studio, intitulat "The Elephants Of Mars". Este prima...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X