5 Feb 2023

Luna Amara anunta turneul aniversar Asfalt – 15 ani

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Luna Amara a anuntat o serie de concerte prin care aniverseaza lansarea primului album, “Asflat“. Tot pentru acest turneu trupa a reeditat discul “Asfalt” si a pregatit merch special.

Date turneu aniversar Luna Amara – Asfalt – 15 ani:

15 noiembrie – Quantic, Bucuresti
16 noiembrie – Rockstadt., Brasov
22 noiembrie – Flying Circus, Cluj-Napoca
23 noiembrie – Soho, Bistrita
6 decembrie – Underground The Pub, Iasi

“Asfalt a fost, pentru noi, ca un jalon din acela de slalom, pe care skiorul il atinge in coborarea lui catre linia de sosire. Cantam deja de 4 ani, casele de discuri nu se inghesuiau chiar deloc sa ne semneze, publicul crestea ca numar si aparuse primul clip, “Gri Dorian”.
Voiam sa inregistram, dar erau bani putini. Asa ca albumul asta a fost tras dupa posibilitati, pe bucati, prin vreo 4 studiouri; iar cand a fost gata, s-a gasit un singur producator, Gianini Munteanu si al sau Rebel Music, care sa doreasca sa-l vada lansat pe piata.
Nu e un album cu un sunet grozav si nici stilistic nu e vreo inovatie. insa amestecul acela de grunge, punk, metal si alternative rock, peste care Nick si Mihnea au turnat toate angoasele, furiile, nervii, iubirile, urile, tacerile si strigatele de ajutor ale unei alte (a cata?…) generatii “de sacrificiu” – amestecul acela a trezit ceva in oameni. Poate ca exact aceleasi furii, angoase, nervi, iubiri si revolte. si asta e ceea ce consideram ca e cu adevarat valoros la Asfalt. si, uneori, dupa cate un concert, mai vine un om la noi si ne spune cum a crescut cu albumul asta si se vede pe ea sau el ca a crescut frumos si atunci simtim ca am fost parte din evolutia personala a cuiva si asta e tot ce conteaza pentru noi; pentru ca asta ne leaga de cei de langa noi, intr-un fel, pentru totdeauna.
Asfalt nu e despre asfalt. E despre crapaturile din el, pe acolo pe unde intra viata.”

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Asculta The Court, al doilea single Peter Gabriel inclus pe noul album, i/o!

Peter Gabriel, care va implinii peste cateva zile 73 de ani, a dat publicitatii melodia “The Court“, compozitia fiind...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img