26 May 2022
spot_img

Dirty Shirt este prima formatie confirmata la Ice, Ice Metal

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dirty Shirt este prima trupa confirmata la Ice, Ice Metal, eveniment ce se va desfasura pe 7 decembrie 2019, in clubul Quantic din Bucuresti. Biletele pot fi achizitionate exclusiv prin AmBilet.ro la urmatoarele preturi:

– 39 lei – Earlybird (pret redus pentru primele 100 bilete)
– 45 lei – Presale (pret redus pana pe data de 06.12.2019, inclusiv)
– 55 lei – Normal Acces (Pret in ziua evenimentului atat online, cat si la acces)

Ice, Ice Metal a luat nastere din ideea de a aduce formatii diferite pe aceeasi scena, in aceeasi seara. Asadar fie ca vrei sa sari pana curg apele de pe tine, fie ca vrei sa stai linistit si sa te bucuri doar de muzica si vizual, te asteptam pe 7 decembrie sa bem un vin fiert si sa povestim ce ne-a adus Mosu’ cu o zi in urma.

Fara indoiala, Dirty Shirt este una din cele mai originale si iubite formatii de rock din Romania, singura formatie romaneasca participanta la Wacken Open Air 2019, unde a adunat un public de peste 8000 de oameni, cunoscuta datorita maiestriei cu care combina elementele muzicale moderne din rock / metal cu influente traditionale din Europa de Est, dar si world music, funk, electro, etc.

Ultimul album de studio, intitulat “Letchology“, a fost lansat pe data de 8 martie 2019, prin casele de discuri Rock Attack Records / Cargo Records (world wide) si Apathia Records / Season of Mist (Franta).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Karl Sanders (Nile) a lansat melodia The Sun Has Set on the Age of Man

Dupa o pauza de 13 ani, Karl Sanders, liderul trupei Nile (technical death metal), va lansa un nou album...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X