Concert Vita de Vie de re-lansare a albumului Fenomental pe vinyl

322

Au trecut deja 5 ani de cand Adrian Despot declara: “Dintre toate cele 8 albume lansate pana acum de Vita de Vie, “Fenomental” este materialul care ne defineste cel mai bine ca trupa in ochii publicului. Reprezinta esenta noastra si ne reaminteste, de fiecare data, cine suntem de fapt. Este originea noastra si, din cand in cand, trebuie sa ne intoarcem la origini pentru a merge mai departe”.

Vita de Vie incepe aniversarea de 20 de ani a albumului “Fenomental” printr-o serie de concerte, merchandise special si, mai ales, prin re-editarea albumului sub forma de vinyl (re-mastered, heavy 180g, green edition) in doar 300 de exemplare, numerotate personal de catre Adrian Despot.

Pe 24 octombrie, Vita de Vie va concerta in clubul Expirat din Bucuresti, concertul fiind deschis de The Sonic Taste. Pretul unui bilet este de 60 lei si se poate achizitiona de pe iabilet.ro.

Cei care vor sa intre in posesia unui vinil “Fenomental“, trebuie sa achizitioneze un bilet la unul dintre cele 5 concerte cu acelasi nume si sa foloseasca seria biletului pentru a primi si o reducere la produsele personalizate Vita de Vie, adaugate pe site-ul merch.dark-side.ro.

Promotia dureaza pana pe data de 20 octombrie 2019. Dupa aceasta data, produsele “Fenomental” pot fi achizitionate in continuare de pe site-ul https://getmusic.ro/ si https://merch.dark-side.ro/.