1 Dec 2021
spot_img

Videoclip nou Abbath, Hecate

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Hecate“, noul videoclip semnat Abbath, trupa infiintata in 2015, de fostul solist Immortal, poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul secund, intitulat “Outstrider, lansat pe 5 iulie 2019.

Materialul, care este distribuit sub egida Season Of Mist, contine opt piese + un cover dupa Bathory iar alaturi de Abbath mai canta “Creature” Emil Wiksten – tobe si Rusty Cornell – bass. Artwork-ul a fost realizat de Kim Holm si Olav Iversen.

Abbath, pe numele adevarat Olve Eikemo, a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei Immortal, nume ce a devenit de-a lungul timpului sinonim cu black metal-ul mondial. Pe langa Immortal, artistul a mai evoluat intr-un proiect, intitulat I, care a lansat un singur album, “Between Two Worlds” (2006).

Abbath a concertat o singura data in Romania, pe 28 ianuarie 2016, in clubul Rockstadt din Brasov. Nu este exclus ca artistul sa revina in tara noastra pentru a prezenta fanilor noile compozitii.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Lacrimosa a lansat videoclipul noului single, Raubtier

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii trupei germane de gothic/symphonic metal Lacrimosa. Trupa a anuntat ca noul album, intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X