12 Aug 2022

Myrath sustine doua concerte in Romania

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia tunisiana Myrath revine in Romania pentru a sustine doua concerte in Bucuresti si Brasov alaturi de un invitat special, Eleine. Pe data de 28 februarie 2020, ne vedem in clubul Quantic din Bucuresti, iar pe 29 februarie, in clubul Rockstadt din Brasov.

Biletele, in numar limitat, se pot achizitiona exclusiv de pe AmBilet.ro la urmatoarele preturi:

59 lei – Earlybird (pret redus pentru primele 50 bilete)
69 lei – Presale (pret redus pana pe data de 28 februarie 2020, inclusiv)
80 lei – Acces (pret in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare)
Taxa de procesare: 5 lei / bilet.

Myrath este o reprezentanta de seama a progressive metal-ului si este cunoscuta ca promovand “oriental metal”-ul in intreaga lume. De origine franco-tunisiana, Myrath a reusit in doar cativa ani sa ocupe un loc important in topul celor mai apreciate si respectate formatii din comunitatea internationala de rock si metal.

Cel mai recent disc lansat, “Shehili“, combina muzica araba si bucati groovy din “Tales Of The Sands” (2011) cu aranjamente muzicale lucrate cu grija si structuri intrigante din cea mai recenta opera, “Legacy” (2016).

Inovativ si totusi fidel sunetului specific Myrath, “Shehili” indrazneste sa stabileasca un contrast intre melodii vesele si versuri extrem de bine gandite, dar triste. Acest aspect se poate observa cel mai bine in “Dance“, piesa care spune povestea “unui dansator sirian care primeste amenintari cu moartea de la Isis, dar a ales sa continue sa danseze, chiar daca asta insemna sa danseze printre ruine si morminte”, asa cum spune Zaher Zorgati. “telul muzicii noastre este sa induca fericire si bucurie, sa fie un tribut pentru cei care refuza sa cada sau sa se opreasca din a spera, chiar si intr-o lume plina de ura si incertitudine.”

Cu simfonii armonioase, heavy metal si un show live captivant, Eleine a devenit una dintre cele mai apreciate formatii metal tinere care ofera un spectacol ce nu trebuie ratat. inca de la lansarea albumului de debut in 2015 si al doilea album, “Until The End” in 2018 care s-a aflat pe locul 1 in topurile de vanzari suedeze, au fost ocupati cu turnee europene, in Japonia si Marea Britanie ca headlineri, dar si ca support act pentru formatii ca W.A.S.P., Moonspell sau Arch Enemy.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Russian Circles a lansat videoclipul Gnosis

Dupa o pauza de trei ani americanii de la Russian Circles (post-metal) au anuntat ca vor lansa un nou...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X