23 Mar 2023

Concert Machine Head in club Quantic

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Machine Head revine la Bucuresti (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat in doua parti. In prima parte va fi prezentat albumul de debut, “Burn My Eyes” (1994), iar in partea secunda alte piese de rezistenta din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic “Catharsis” (2018).

Alaturi de Robb Flynn, liderul trupei, pe scena ii vom vedea la lucru pe basistul Jared MacEachern, care s-a alaturat trupei in 2013, pe chitaristul Logan Mader si bateristul Chris Kontos , ultimii doi aparand pe clasicul “Burn My Eyes“.

Evenimentul va avea loc pe 12 mai 2020, iar biletele, in numar limitat, se pun in vanzare pe 18 septembrie 2019, exclusiv prin AmBilet.ro.

Pret bilet concert Machine Head in club Quantic:

99 lei – Earlybird / Normal Circle (pret redus pentru primele 100 bilete)
119 lei – Presale / Normal Circle (pret redus pana pe data de 11 mai, inclusiv)
159 lei – Golden Circle / Zona in fata scenei (pret limitat pentru 250 bilete)
130 lei – Normal Circle (pret in ziua evenimentului)

Biletele din zona Golden Circle sunt in numar limitat de 250 bucati si beneficiaza de: bratara textila, zona cu o vizibilitate excelenta, posibilitatea de a schimba (la acces) biletul online cu unul personalizat (de colectie).

Ultimul concert Machine Head in Romania a fost la Arenele Romane in 2015, recenzia concertului poate fi citita pe RockStage.ro.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img