Concert aniversar Dordeduh – 10 ani

128

Dordeduh va sustine pe 26 octombrie 2019, in clubul Quantic un concert aniversar prin care sarbatoreste 10 ani de activitate muzicala, 10 ani de cand s-a incheiat capitolul Negura Bunget si a inceput noua calatorie muzicala sub numele de Dordeduh.

Despre acest show special trupa a declarat: “Vom comemora acest moment cu un show exclusiv pe care-l vom sustine alaturi de invitati speciali, intr-o formula live extinsa. Am selectat cateva piese care sunt legate de trecutul nostru muzical, compozitii scrise sub numele Negura Bunget, cateva piese de pe albumul “Dar de duh” si vom mai canta, in premiera, cateva piese care fac parte dinr-un nou album ce va fi lansat anul viitor.

Biletele concert aniversar Dordeduh in club Quantic:

50 lei – 30 lei – Earlybird (pret redus pentru primele 50 bilete)
50 lei – 40 lei – Presale (pret redus pana pe data de 25 octombrie, inclusiv)
50 lei – Acces general (pret in ziua evenimentului)

Dordeduh s-a infiintat in 2009, numele trupei fiind format din cuvintele “dor” si “duh”.

“Dor” este un cuvant ce nu poate fi tradus in alta limba, fiind dorinta si in acelasi timp lipsa pentru ceva (persoana, loc), un sentiment profund nostalgic, iar “duh” sau “spirit” e viata, e rasuflare, este existenta materiala primordiala care a creat universul, e partea imateriala sau starea fiecarei fiinte vii.

“Fiind compusa din aceste doua cuvinte, DorDeDuh inseamna “dorinta pentru spirit”. Este cautarea umana fara sfârsit a spiritului, a sacrului, a valorilor sufletului. Scopul nostru este de a lega aceste doua cuvinte la valorile semnificative care ne fac oameni, topind impreuna sufletul si spiritul. Modul in care se aliniaza experientele personale cu propriul suflet, felul in care se relationeaza cu Universul, modul in care cineva percepe si integreaza, prin intentie, Transcendenta continua care curge, ceea ce defineste diferite niveluri ale omenirii intr-o persoana, ceea ce face un om”, isi definesc chiar ei numele trupei.