24 Oct 2021
spot_img

Urmareste noul videoclip Bjork, Losss

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Cantareata si compozitoarea islandeza Bjork a lansat un nou videoclip suprarealist, piesa aleasa fiind “Losss“. Acesta a fost regizat de aclamatul artist digital Tobias Gremmler, cel care a realizat si clipul piesei “Tabula Rasa“ dar si-a pus amprenta si asupra spectacolului “Cornucopia“.

Piesa “Losss” este inclusa pe ultimul album de studio al celebrei artiste, intitulat “Utopia“, aparut pe piata in luna noiembrie 2017.

Utopia“, care este de-al noualea album de studio Bjork, cuprinde 14 piese in care artista este in cautare de noi expresii prin care surprinde nuantele fiintei umane. Este si cel mai lung din discografia ei, cu o durata de 71 de minute si 38 de secunde.

Discul a fost apreciat de majoritata criticilor muzicali si a primit o nominalizare Best Alternative Music Album la cea de-a 61-a editie a Premiilor Anuale Grammy, devenind a opta nominalizare a lui Bjark in aceasta categorie.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Fleshgod Apocalypse si Omnium Gatherum vor sustine doua concerte in Romania

Formatia italiana Fleshgod Apocalypse va sustine un turneu prin Europa in perioada septembrie - noiembrie 2022. Initial, trupa Ex...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X