20 Jan 2022
spot_img

Urmareste nou videoclip Entombed A.D., Elimination

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Elimination“, noul videoclip Entombed A.D. poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Bowels Of Earth” ce va fi lansat pe 30 august 2019, sub egida Century Media Records. Clipul este realizat de Costin Chioreanu de la Twilight13media (Ihsahn, Sigh, Kataklysm, Green Carnation, At the Gates, Bloodway, Mayhem, Enslaved, Arcturus, Arch Enemy).

La doar o zi dupa lansarea noului album, pe 31 august Entombed A.D. va urca pe scena festivalului Posada Rock pentru un recital in care vor oferi publicului noile compozitii, dar si piesele clasice care le-au adus numele de ”regii death’n’roll-ului”.

Entombed A.D. va concerta la Posada Rock 2019 alaturi de Tiamat, Moonspell, Soen, Diamond Head, Evil Invaders, Wheel, The Price, GOD The Barbarian Horde si Focuri.

Istoria trupei a inceput in urma cu mai bine de trei decenii, Entombed fiind pionieri ai death-metal-ului scandinav. Albumul de debut, ”Left Hand Path” (1990), este considerat un clasic al genului, dar ”Wolverine Blues” (1993) este cel in care stilul trupei se imbogateste cu influente melodice de hard’n’heavy, rezultand melanjul inconfundabil cunoscut azi ca death’n’roll.

Dupa noua albume de studio si multe schimbari de componenta, in 2014 trupa isi schimba numele in Entombed A.D. si, in frunte cu vocalistul L-G Petrov, duce mai departe mostenirea si stilul energic care se preteaza perfect show-urilor live.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Joe Satriani, Sahara

Joe Satriani va lansa pe 8 aprilie 2022, noul album de studio, intitulat "The Elephants Of Mars". Este prima...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X