GOD The Barbarian Horde si Focuri concerteaza la Posada Rock

62

GOD The Barbarian Horde si Focuri, reprezentand doua generatii diferite ale undergroundului romanesc, inchid afisul Festivalului Posada Rock, care se va desfasura pe Stadionul Municipal din Csmpulung Muscel, in perioada 30 august – 1 septembrie 2019.

Sarbatorind un sfert de secol de existenta, iesenii de la GOD The Barbarian Horde revin pe scena Posada Rock dupa ce, in 1997, au castigat Premiul I la sectiunea Metal a festivalului. Cu o cariera de 25 de ani, trupa a trecut de la gothic metal la ceea ce membrii ei numesc ”barbarian metal”, un stil apropiat de trupe europene consacrate, precum Finntroll, Amon Amarth sau Eluveitie. Pe 1 septembrie, GOD The Barbarian Horde va sustine la Campulung un recital extraordinar, in care metalul in forta se va imbina cu elemente traditionale, intr-un show care va cuprinde piese din intreaga cariera a trupei.

Focuri fac si ei parte din categoria laureatilor Posada Rock, primind Marele Premiu la editia din 2013. Trupa din Roman este reprezentanta noilor curente din underground, abordand un progressive metal agresiv si modern. Albumul de debut, ”Imminent Conflict” (2017), este un produs la standarde occidentale, atat din punct de vedere al creatiei si interpretarii, cat si al productiei. Pe 30 august, Focuri se intorce la Campulung, dorind sa confirme faptul ca Marele Premiu castigat in urma cu 6 ani a fost unul pe deplin meritat.

GOD The Barbarian Horde si Focuri sunt singurele trupe romanesti care se alatura line-up-ului international format din Tiamat, Moonspell, Soen, Diamond Head, Entombed A.D., Evil Invaders, Wheel si The Price. Lor li se vor adauga cei 10 newcomeri participanti la cel mai important festival concurs de muzica rock din tara.

Abonamentele costa 130 de lei/buc. si pot fi achizitionate online direct de pe pagina festivalului posadarock.com, din reteaua iabilet.ro sau de pe pagina de facebook a eventului.