Destruction a lansat videoclipul Betrayal

40

Vesti bune pentru amatorii sonoritatilor thrash metal semnate de veteranii de la Destruction. Nemtii vor lansa pe 9 august 2019, sub egida Nuclear Blast Records, noul album intitulat “Born To Perish“. Al doilea single de promovare este videoclipul piesei “Betrayal” si poate fi urmarit mai jos.

Born To Perish” a fost inregistrat in perioada ianuarie – februarie 2019, cu ajutorul lui V.O. Pulver (Pro-Pain, Burning Witches, Nervosa) de la Little Creek Studios. Este prima realizare alaturi de bateristul Randy Black si chitaristul Damir Eskic.

Tracklist “Born To Perish”:

01. Born To Perish
02. Inspired By Death
03. Betrayal
04. Rotten
05. Filthy Wealth
06. Butchered For Life
07. Tyrants Of The Netherworld
08. We Breed Evil
09. Fatal Flight 17
10. Ratcatcher
11. Hellbound (Bonus Track)

Format in 1982 sub numele Knight of Demon, grupul ce avea sa-si schimbe numele in Destruction după doi ani si a devenit repede unul dintre numele cele mai populare din underground. Functionand in cea mai mare parte a carierei sub forma de trio, Destruction si-a pastrat statutul legendar intre fanii genului dar a fost si una dintre principalele influente ale valului de black-metal norvegian din anii 1990.

Cu un contract solid semnat cu Nuclear Blast, trupa continua sa scoată albume, cel mai recent, “Under Attack”, fiind lansat in mai 2016, si sa fie foarte apreciata pentru prestatiile live in care canta fara compromis.