Videoclip nou Breathelast, The Bridge

68

The Bridge”, noul videoclip semnat de formatia bucuresteana Breathelast poate fi urmarit mai jos. Melodia se regaseste pe albumul “All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away”, aparut la inceputul anului 2018.

All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”, contine 14 piese, dintre care 12 in limba engleza si 2 in limba romana (Oase, Infern). Materialul a fost inregistrat si produs de catre Marius Costache la Studio148.

Despre material Breathelast a declarat: “Piesele sunt aranjate dupa o idee ciclica, istoria se repeta si omul va fi ecoul propriilor greseli, laudandu-se ca învata din ele numai cand mediul îi permite sa se destinda, dar nu va face cu adevarat nimic pentru a preîntampina repetitia, doar o va primi mereu altfel, ca pe o iscoada a vremurilor cu care este contemporan. Cele 14 piese formeaza randurile unei scrisori imaginare a omului, catre om, parcurgerea lor, atat a ordinii cat si a versurilor, conducand catre concluzia ca totul o sa se prabuseasca în jurul nostru si va trebui sa o luam mereu de la capat, într-o forma sau alta. Practic, este o avertizare, ce desfasoara (pe parcursul albumului) o sentinta, care nu va fi înteleasa decat atunci cand va fi prea tarziu.”