25 Oct 2021
spot_img

Videoclip nou Breathelast, The Bridge

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

The Bridge”, noul videoclip semnat de formatia bucuresteana Breathelast poate fi urmarit mai jos. Melodia se regaseste pe albumul “All Of This Amounts To Exactly Nothing, Until You Throw It All Away”, aparut la inceputul anului 2018.

All Of This Amounts To Exactly Nothing / Until You Throw It All Away”, contine 14 piese, dintre care 12 in limba engleza si 2 in limba romana (Oase, Infern). Materialul a fost inregistrat si produs de catre Marius Costache la Studio148.

Despre material Breathelast a declarat: “Piesele sunt aranjate dupa o idee ciclica, istoria se repeta si omul va fi ecoul propriilor greseli, laudandu-se ca învata din ele numai cand mediul îi permite sa se destinda, dar nu va face cu adevarat nimic pentru a preîntampina repetitia, doar o va primi mereu altfel, ca pe o iscoada a vremurilor cu care este contemporan. Cele 14 piese formeaza randurile unei scrisori imaginare a omului, catre om, parcurgerea lor, atat a ordinii cat si a versurilor, conducand catre concluzia ca totul o sa se prabuseasca în jurul nostru si va trebui sa o luam mereu de la capat, într-o forma sau alta. Practic, este o avertizare, ce desfasoara (pe parcursul albumului) o sentinta, care nu va fi înteleasa decat atunci cand va fi prea tarziu.”

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Fleshgod Apocalypse si Omnium Gatherum vor sustine doua concerte in Romania

Formatia italiana Fleshgod Apocalypse va sustine un turneu prin Europa in perioada septembrie - noiembrie 2022. Initial, trupa Ex...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X