Programul concertului Elder din club Quantic

67

SoundArt va invita sa petreceti seara de 4 iunie 2019, in Quantic club alaturi de trupa americana Elder (doom/stoner). In deschidere vor evolua cei de la Cardinal si King Solomon.

Concertul face parte din “Scandinavia and Eastern Europe Tour 2019” ce va fi urmat de inregistrarea unui nou album.

Program concert Elder din club Quantic:

19:00 – Acces public
19:40 – King Solomon
20:45 – Cardinal
21:45 – Elder

Biletele pot fi achitionate la pretul de 65 de lei online de pe iabilet.ro. In ziua concertului, biletele vor putea fi cumparate si din club la pretul de 75 de lei.

Trio-ul format din Nick, Jack si Matt reprezinta definitia evolutiei constante, fapt demonstrat prin modul in care reusesc sa compuna material dupa material plecand de la o baza de riffuri grele, uneori influentate de Sleep, asupra carora adauga o atingere personala prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder ramane si in 2019 dinamic si inspirit, iar metodologia trupei ramane neschimbata – “all heavy, no filler!”.

Cel mai recent material al trupei este albumul “Reflections of a Floating World”, lansat in 2017, iar trupa a confirmat ca va introduce piese de pe viitorul album in setlist-ul concertelor din acest turneu. Trupele de opening vor fi anuntate in curand.