1 Dec 2021
spot_img

Patru noi trupe confirmate pentru Metal Gates Festival

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Taake (NO), Dagoba (FR), Ancient (NO/GR) si Taine (RO) sunt noile trupe confirmate pentru editia cu numarul trei a festivalului Metal Gates.

Eveniment organizat de Final Step Productions, va ava loc in zilele de 19 si 20 octombrie 2019, cu o luna mai devreme comparativ cu editia precedenta. Metal Gates Festival aduce un aer proaspat pe scena romaneasca de metal, editia din acest an avand loc tot in clubul Quantic din Bucuresti.

In curand Final Step Productions va anunta inca o trupa ce v-a completa lineup-ul pentru Metal Gates Festival 2019. Organizatorii doresc sa-i multumeasca lui Costin Chioreanu pentru grafica festivalului!

Biletele pentru Metal Gates Festival sunt in numar limitat de doar 800 de bucati si se pot achizitiona online de pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Presale 2 – 220 lei (disponibile 250 de bilete pana pe 1 septembrie)
– Presale 3 – 250 lei (urmatoarele 250 de bilete)

La editia din 2018, la Metal Gates Festival au concertat formatii precum Vulture Industries, Shining, Abigail, October Tide, Draconian, Crimena, 1914, Clouds si Rotting Christ.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Lacrimosa a lansat videoclipul noului single, Raubtier

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii trupei germane de gothic/symphonic metal Lacrimosa. Trupa a anuntat ca noul album, intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X