Omnium Gatherum sustine doua concerte in Romania

132

Formatia Omnium Gatherum (Melodic Death Metal) va sustine doua concerte in Romania in cadrul turneului european “The Burning Cold Continues…”.

Pe 5 octombrie 2019, Omnium Gatherum va concerta club Capcana din Timisoara alaturi de Hamferd si Heidra iar pe 6 octombrie in clubul Rockstadt din Brasov alaturi de Heidra si LOST.

Omnium Gatherum este considerata una dintre cele mai bune trupe de melodic death metal din Finlanda, avand lansate 8 albume de studio, aceasta va prezenta fanilor ultimul material discografic, “The Burning Cold”, lansat in 2018 la casa de discuri Century Media.

Omnium Gatherum a luat fiinta in anul 1996 in Karhula, Finlanda. Melodiosi, versatili si complecsi din punct de vedere compozitional si orchestral, este una dintre cele mai interesante formatii contemporane din genul death. Diferiti de toti colegii lor de breasla, indiferent ca vorbim despre Amorphis sau Eternal Tears Of Sorrow, Omnium Gatherum contureaza un stil individual si recognoscibil.

Apreciati de criticii europeni si americani drept una dintre cele mai bune aparitii pe scena internationala de metal, Omnium Gatherum este o trupa-cult in Finlanda, “New World Shadows” (2011) fiind considerat un album-manual pentru toate formatiile care vor sa cante in genul death.