4 Feb 2023

Metal Bunker anunta editia cu numarul noua

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Pe 27 si 28 septembrie 2019, in Craiova, are loc cea de a noua editie a festivalului Metal Bunker. Primele trupe confirmate sunt Goat Semen, Sex Pula Pistol (a.k.a. SPP) si Fuck You! Dracu Se Intoarce. Detalii despre bilete dar si alte informatii de interes general, in curand.

Metal Bunker nu este doar un festival, ci si o miscare pornita din initiativa publica in cadrul comunitatilor metal si punk din Craiova cu scopul simplu de a conecta orasul la scenele metal si punk din tara si din lume.

Goat Semen e trupa tipica de death black blasfemic din America de Sud. Ca orice war metal bine pus la punct, te trece prin toate stilurile, de la heavy metal traditional si thrash din perioada anilor ’83 – ’84, pana la ce faceau Sarcofago si Blasphemy prin ’89. Cu toate ca nu au decat un singur album de studio, peruanii se lauda cu o colectie sanatoasa de demouri dar si de splituri alaturi de tovarasi de nadejde ca Anal Vomit, Sabbat, Krieg sau Nazxul.

Sex Pula Pistol (a.k.a. SPP) e o trupa din viitor, deci habar nu avem ce canta dar ne putem minuna ca Nostradamus: vai, ce show grozav au facut SPP peste 3 luni.

Fuck You! Dracu Se Intoarce (sau Razbunarea lui Fuck You! Dracu) se va petrece tot cu ocazia celei de a 9-a editii a Metal Bunker, pentru ca la Craiova nu se poate fara punk.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Slipknot a lansat videoclipul noului single, Bone Church!

Slipknot a lansat videoclipul noului single, intitulat “Bone Church”. Despre aceasta piesa trupa a declarat: "On the road, we...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img