Concert Roger Hodgson in noiembrie la Romexpo

159

Roger Hodgson, celebrul compozitor si vocalist al super-grupului Supertramp, concerteaza in premiera in Romania pe data de 9 noiembrie 2019, la Romepxo – Pavilionul Central. Asteptat de catre publicul roman, evenimentul face parte din turneul “40th Anniversary World Tour” si este organizat de D&D East Entertainment.

Insotit de patru instrumentisti de valoare, Roger Hodgson continua an de an sa interpreteze toate hit-urile pe care le-a scris si pe care le-a inregistrat alaturi de Supertramp, plus melodii de pe albumele solo ale compozitorului (“Child of Vision”, “Hide in Your Shell”, “Sister Moonshine”, “Even in the Quietest Moments” si cateva piese favorite – “Only Because of You,” “Lovers in the Wind,” “Had a Dream,” sau “In Jeopardy”), multe dintre acestea regasindu-se pe ultima sa aparitie discografica intitulata “Classics Live”.

Biletele concert Roger Hodgson la Romexpo:

VIP – 490 lei
Categoria I – 390 lei
Categoria II -290 lei
Categoria III – 190 lei

Toate biletele pot fi achizitionate via eventim.ro si din reteaua Eventim.

Nu ratati oprtunitatea de a-l vedea pe distinsul si incredibilul Roger Hodgson interpretand inconfundabilele: “Give a Little Bit”, “Take the Long Way Home”, “Dreamer”, “School”, “The Logical Song”, “Fools Overture”, “Breakfast in America” si multe, multe alte minunate cantece.

Charles Roger Pomfret Hodgson, nascut pe 21 martie 1950, este un muzician englez, cantaret si compozitor, cel mai bine cunoscut ca fost co-frontman si membru fondator al celebrului grup de rock progresiv : Supertramp! Hodgson a compus și a cantat majoritatea hit-urilor, cum ar fi: “Dreamer”, “Give a Little Bit”, “Breakfast in America”, “Take the Long Way Home”, “The Logical Song” sau “It’s Raining Again”.

Hodgson a parasit Supertramp in 1983 si s-a mutat cu familia departe de scena muzicala din Los Angeles, adoptand un stil de viata cu mult mai aproape de natura si dorind foarte mult sa-si vada copiii pe masura ce cresteau. Hodgson a reluat turneele abia in anul 2001. Hodgson scrie adesea despre subiecte spirituale si filosofice, iar versurile sale au fost descrise ca fiind personale si cu o semnificatie aparte.