Concert aniversar Stoned Jesus in septembrie in club Quantic

41

La invitatia SoundArt, Stoned Jesus revine in Romania vineri, 28 septembrie 2019, pe scena clubului Quantic din Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul aniversar de 10 ani al trupei si este singurul concert pe care Stoned Jesus il va sustine la noi in tara.

Pentru acest concert bilete sunt disponibile in reteaua iabilet.ro , iar pretul lor este de 50 de lei in perioada de presale.

Cu siguranta cea mai cunoscuta trupa din Europa de Est cand vine vorba de stoner rock/psychedelic, ucrainenii de la Stoned Jesus sunt renumiti pentru regalul de doom metal traditional, stoner rock si psychedelic pe care il prezinta cu succes fanilor de fiecare data cand urca pe scena.

Turneul aniversar de 10 al trupei este un adevarat festin muzical in al carui meniu vom regasi cele mai indragite piese ale trupei precum “I’m the mountain”, “Black Woods”. “Bright like the morning” sau “Electric Mistress”.

In calitate de invitati speciali ai turneului, alaturi de Stoned Jesus ii vom vedea si pe ucrainenii de la Vovk (post-hardcore, stoner si progressive rock). Vovk vor aduce in fata publicului din Bucuresti albumul lor de debut intitulat “Lair”.