Camioane in Multime deschide concert Garbage de la Bucuresti

149

Garbage revine in Romania pentru a concerta la Bucuresti pe 29 iunie 2019, la Arenele Romane. In deschidere va urca pe scena trupa Camioane in Multime iar biletele costa 110, 150 si 185 lei (in functie de categorie) si se pot achizitiona de pe iabilet.ro.

Pentru acest show datorita configuratiei speciale a evenimentului, se pun in vanzare doar 3500 de bilete. Numarul de bilete din Cat A si Cat B e limitat la 500 de bucati din fiecare categorie.

Camioane in Multime (electro-alternative rock) a fost format in anul 2000 de catre Carmen Dinca (voce) si Emanuel Gheorghe “Fisa” (chitara, clape, productie). In 2002 apare albumul “Plastic” de pe care se remarca piesele “Toxic”, “Varianta 3”, “Plastic” si “Umbra”.

In 2005 trupa isi inceteaza activitatea ina revine in 2015 cu piese noi, “Fraiera Ta”, “Manifest “si un remake la “Plastic”. Cea mai noua piesa se numeste “Fara Oxigen”. Componenta actuala: Carmen Dinca – voce, Emanuel Gheorghe “Fisa” – chitara si clape, Matei Capitanu – bass si Alex Dinita – tobe.