5 Jul 2022
spot_img

Brothers Till We Die concerteaza la Rockstadt Extreme Fest

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Brothers Till We Die, este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest, eveniment care va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

Brothers Till We Die este o trupa tanara insa cu mai multe albume la activ si peste 200 de concerte, reprezentant brutal hardcore-ul Spaniol la cea mai inalta calitate.
Touch These Wounds, I Came Back From Death” este cel mai nou albul al trupei, ce va fi lansat pe 24 iunie 2019, sub egida Dead Serious, casa altor trupe importante cum ar fi Madball, Paura, Sick Of It All, Terror, Breakdown, Outburst, Raw Deal, First Blood, Merauder, Sworn Enemy, Hazen Street, 100 Demons.

Albumul aduce cu sine o noua viziune asupra hardcore-ului beatdown cu gang vocals si insertii vocale brutale, parti rapide dar si potolite, death metal, breakdown-uri si solo-uri melodice. Noile melodii ii implica si pe cei de la Malevolence sau Desolated.

Brothers Till We Die este o trupa orientata catre turnee. Au inceput sa cante prin toata Spania, in cluburi mici si au ajuns la festivaluri pe nisa pana la Resurrection Fest. Au avut turnee in Germania, UK, Franta, Benelux, Danemarca si estul Europei si au impartit scena cu Malevolence, Comeback Kid, Nasty, Caliban.

Planurile sunt pentru un turneu de promovare a noului album iar trupa deja a fost anuntata la Resurrection Fest si vor canta pe scena principala chiar inainte de While She Sleeps, Trivium, Arch Enemy si Slipknot.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Placebo la Romexpo, Bucuresti: Program si reguli de acces!

Placebo, una dintre cele mai apreciate si influente formatii ale ultimelor decenii, revine la Bucuresti pe 13 iulie 2022,...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X