Archer Nation deschide concertul Annihilator din club Quantic

30

Pe data de 19 Noiembrie Annihilator se reintoarce in Romania si va urca pe scena din Quantic. In deschiderea formatiei din Canada va evolua Archer Nation.

Pret bilete concert Annihilator in club Quantic:

– 75 lei (Acces General)

Archer Nation vine din California si este un trio care abordeaza un heavy metal clasic in care totusi melodicitatea isi face simtita prezenta.

Au 15 ani de activitate, bazele formatiei fiind puse in 2004. In acelasi an au lansat si primul material, EP-ul “Archer“. Doi ani mai tarziu, in 2006 au oferit fanilor primul album intitulat “Doom$day Profit$“. Au mai urmat doua albume si un EP, cel mai recent, fiind “Beneath the Dream“, album lansat anul acesta pe 15 Februarie.

Pana acum Archer Nation au sustinut turnee atat in America de Nord cat si in Europa.

Annihilator este probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, cu o activitate de peste 35 de ani pe scena mondiala a metalului. Cu mai mult de 3 milioane de albume vandute in lume, este cu siguranta cea mai vanduta formatie de metal din Canada. Trupa face parte din careul de asi, asa numitul “Big 4 of Canada” alaturi de Sacrifice, Voivod si Razor si au la activ 16 albume de studio, ultimul material, “For the Demented”, fiind lansat in noiembrie 2017.