28 May 2023

Abigail concerteaza la Rockstadt Extreme Fest

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia bucuresteana Abigail (Doom Death Metal) este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest, eveniment care va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

Abigail este o trupa cult si cea mai veche a genului doom/death metal din in Romania iar rarele sale aparitii sunt considerate, deja, evenimente.

Pornita la drum in 1994, este unul dintre putinele proiecte din anii de pionierat ‘90 si care au ramas in activitate si astazi.

Ultimii ani au adus pentru formatia Abigail si recunoasterea internationala prin participarea lor la festivaluri de renume ale genului precum Dutch Doom Days, Darken the Moon, Metal Over Malta, Metal Gates sau Rockstadt Extreme Fest, Doom Over Bucharest si cate un turneu alaturi de Saturnus si Clouds sau Antimatter.

In aceasta vara, Abigail urmeaza sa participe la festivalul Gothoom din Slovacia, unde, la fel ca la Rockstadt Extreme Fest, va prezenta noul album “The Mind Replays What the Heart Can’t Erase” in premiera.

Incepand de la aceasta editie Rockstadt Extreme Fest va avea doua scene mari iar sectiunea food-court va fi mutata intr-un alt areal din interiorul festivalului, cu acces facil si care va oferi o diversitate si mai mare in ceea ce priveste mancarea si cu un spatiu mult mai generos pentru servirea mesei.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Incepand din data de 6 mai 2019 au fost puse in vanzare biletele pentru locurile camping la Rockstadt Extreme Fest 2019. Sunt disponibile 800 de locuri de campare la Camping 1 (Stadion) si 800 de locuri de campare la Camping 2 (Glajarie) la pretul de 50 lei / persoana pe perioada festivalului. Acestea se vor putea achizitiona doar prin reteaua iabilet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Pain si Ensiferum la Bucuresti si Cluj- Napoca!

Trupa suedeză Pain va susține două concerte în România, la București, în Quantic Club în data de 27 octombrie...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img