27 May 2022
spot_img

Videoclip nou Bjork, Tabula Rasa

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Cantareata si compozitoarea islandeza Bjork a lansat un nou videoclip, piesa aleasa fiind “Tabula Rasa“. Melodia este inclusa pe ultimul album de studio al celebrei artiste, intitulat “Utopia“, aparut pe piata in luna noiembrie 2017.

Clipul a fost regizat de Tobias Gremmler care a declarat: “Cand am creat videoclipul, am fost profund inspirat de muzica si versurile lui “Tabula Rasa“. Transformarea vizuala a lui Bjork in flori asemanatoare faunelor marine si peisajele montane intruchipeaza conceptul utopic de coexistenta armonioasa intre natura si om bazat pe empatie”.

Utopia“, care este de-al noualea album de studio Bjork, cuprinde 14 piese in care artista este in cautare de noi expresii prin care surprinde nunatele fiintei umane. Este si cel mai lung din discografia ei, cu o durata de 71 de minute si 38 de secunde.

Discul a fost apreciat de majoritata criticilor muzicali si a primit o nominalizare Best Alternative Music Album la cea de-a 61-a editie a Premiilor Anuale Grammy, devenind a opta nominalizare a lui Bjark in aceasta categorie.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Poze concert Iron Maiden si Lord Of The Lost la Romexpo 2022!

Legendara trupa britanica Iron Maiden a concertat joi, 26 mai 2022, in parcarea C de la Romexpo. Invitatii speciali...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X