28 Nov 2022

Urmareste noul videoclip Rammstein, Auslander

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

“Auslander”, noul videoclip semnat de formatia germana Rammstein poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe ultimul material discografic, intitulat chiar “Rammstein”, lansat pe 17 mai 2019.

Discul, primul dupa o pauza de 10 ani, contine 11 piese iar lansarea primului single a reprezentat un succes triumfator. “Deutschland” este cel de-al doilea #1 Rammstein dupa “Pussy”, primul single extras de pe albumul din 2009, si a doborat recordul celui mai vizualizat videoclip in limba germana. La nici 20 de ore dupa ce a fost lansat, videoclipul epic, de 9 minute, regizat de Specter Berlin, ce a starnit numeroase controverse, a depasit 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Doua luni mai tarziu “Deutschland” a depasit 54 de milioane de vizualizari.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Rammstein, Adieu!

Rammstein a lansat videoclipul noului single, intitulat “Adieu”. Piesa este inclusa pe albumul “Zeit” lansat pe 29 aprilie 2022. “Zeit”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X