19 Jan 2022
spot_img

The Arson Project concerteaza la Rockstadt Extreme Fest

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

The Arson Project, este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest, eveniment care va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

The Arson Project din Malma, Suedia, mixeaza hardcore-ul, punk-ul, metal-ul si grind-ul pe subiecte politice intr-o doza muzicala violenta. Piesele imprima o ura mizantropica pe riffuri grele de chitara si blasturi nebune la tobe. De cand s-au format, in 2005, nu au lansat multe materiale insa au avut sute de concerte in Europa si Asia.

Incepand de la aceasta editie Rockstadt Extreme Fest va avea doua scene mari iar sectiunea food-court va fi mutata intr-un alt areal din interiorul festivalului, cu acces facil si care va oferi o diversitate si mai mare in ceea ce priveste mancarea si cu un spatiu mult mai generos pentru servirea mesei.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Incepand din data de 6 mai 2019 au fost puse in vanzare biletele pentru locurile camping la Rockstadt Extreme Fest 2019. Sunt disponibile 800 de locuri de campare la Camping 1 (Stadion) si 800 de locuri de campare la Camping 2 (Glajarie) la pretul de 50 lei / persoana pe perioada festivalului. Acestea se vor putea achizitiona doar prin reteaua iabilet.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Annihilator, Romeo Delight

Annihilator, probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, va lansa pe 18 februarie 2022, noul album intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X