Life Of Agony a interpretat live o noua piesa, Empty Hole

37

Americanii de la Life of Agony au dat publicitatii noi detalii despre viitorul material discografic. Acesta poarta numele “The Sound of Scars”, si va fi lansat in aceasta vara sub egida Napalm Records. Este prima realizare alaturi de baterista Veronica Bellino.

Nu au fost oferite mai multe informatii insa cu ocazia concertului sustinut pe 10 mai 2019, in Playstation Theater din New York trupa a interpretat in premiera piesa “Empty Hole“, care va fi inclusa pe album iar inregistrarea poate fi urmarita mai jos.

The Sound of Scars” este produs de Sylvia Massy (Tool, System of a Down, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers, Bjork) care are in palmares mai multe premii dar si nominalizari Grammy si masterizat de Howie Weinberg (Nirvana, Soundgarden).

Albumul continua povestea albumului de debut, “River Runs Red” din 1993, pe care revista Rolling Stone la apreciat drept “unul dintre cele mai mari albume de metal ale tuturor timpurilor”.

Life of Agony a anuntat si primele concerte in Europa din cadrul turneuui S.O.S. World Tour, orasele confirmate fiind Londra, Southampton, Birmingham, Manchester, Leeds, Milton Keynes si Bristol.