Hexis concerteaza la Rockstadt Extreme Fest

40

Hexis, este noul nume confirmat pentru Rockstadt Extreme Fest, eveniment care va avea loc in perioada 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

Hexis (black hardcore post metal) este tot ce ai vrut vreodata de la o trupa DIY. Cu peste 700 de spectacole, din Insulele Feroe catre Noua Zeelanda sau din Cuba pana in Mongolia, acest proiect a fost arhetipul unei trupe care a muncit din greu iar rezultatul a fost un impact puternic pe scena metal.

Combinand hardcore cu black metal si adaugand fragmente de doom, post si sludge, acesti oameni care se afla raspanditi in intreaga Europa au fost laudati atat pentru materialele lor cat pentru showurile intense care i-au propulsat la festivaluri de rang inalt cum ar fi Roskilde, Bloodstock, Roadburn sau Ieper Fest.

Incepand de la aceasta editie Rockstadt Extreme Fest va avea doua scene mari iar sectiunea food-court va fi mutata intr-un alt areal din interiorul festivalului, cu acces facil si care va oferi o diversitate si mai mare in ceea ce priveste mancarea si cu un spatiu mult mai generos pentru servirea mesei.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Incepand din data de 6 mai 2019 au fost puse in vanzare biletele pentru locurile camping la Rockstadt Extreme Fest 2019. Sunt disponibile 800 de locuri de campare la Camping 1 (Stadion) si 800 de locuri de campare la Camping 2 (Glajarie) la pretul de 50 lei / persoana pe perioada festivalului. Acestea se vor putea achizitiona doar prin reteaua iabilet.