27 May 2022
spot_img

Elder lanseaza EP-ul The Gold & Silver Sessions

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Elder a prezentat artwork-ul noului EP, realizat de Max Loeffler, intitulat “The Gold & Silver Sessions“, material ce va fi disponibil incepand din data de 21 iunie. Cu aceasta ocazie Elder a confirmat ca va incepe inregistrarile pentru un nou album in aceasta toamna.

Pentru cei interesati “The Gold & Silver Sessions” va putea fi achizitionat in format cd si vinyl in cadrul turneului pe care trupa il sustine in Europa in aceasta vara. Va reamintim ca Elder va concerta in clubul Quantic pe 4 iunie alaturi de Cardinal, un eveniment prezentat de SoundArt. Biletele pot fi achizitionate prin iabilet.ro la pretul de 65 de lei pana in ziua evenimentului.

Tracklist “The Gold & Silver Sessions”:

1. Illusory motion
2. Im Morgengrauen
3. Weissensee

Elder, trio-ul format din Nick, Jack si Matt reprezinta definitia evolutiei constante, fapt demonstrat prin modul in care reusesc sa compuna material dupa material plecand de la o baza de riffuri grele, uneori influentate de Sleep, asupra carora adauga o atingere personala prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder ramane si in 2019 dinamic si inspirit, iar metodologia trupei ramane neschimbata – “all heavy, no filler!”.

Cel mai recent material al trupei este albumul “Reflections of a Floating World”, lansat in 2017, iar trupa a confirmat ca va introduce piese de pe viitorul album in setlist-ul concertelor din acest turneu.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Poze concert Iron Maiden si Lord Of The Lost la Romexpo 2022!

Legendara trupa britanica Iron Maiden a concertat joi, 26 mai 2022, in parcarea C de la Romexpo. Invitatii speciali...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X