1 Dec 2021
spot_img

Abbath a lansat clipul Calm in Ire of Hurricane – Lyric Video

Citește și

Abbath, trupa infiintata in 2015, de fostul solist Immortal, va lansa pe 5 iulie 2019, albumul secund, intitulat “Outstrider. Materialul, care este distribuit sub egida Season Of Mist, contine opt piese + un cover dupa Bathory iar alaturi de Abbath mai canta “Creature” Emil Wiksten – tobe si Rusty Cornell – bass.

Artwork-ul a fost realizat de Kim Holm si Olav Iversen iar noul single de promovare este “Calm In Ire (Of Hurricane)” si poate fi ascultat mai jos.

Albumul de debut, “Abbath” (2016), a fost inregistrat in componenta King Ov Hell la bass (God Seed/ex-Gorgoroth), si Kevin Foley – tobe (Benighted/ex-Disavowed). King Ov Hell

King Ov Hell a parasit trupa norvegiana in iunie 2018. Muzicianul, al carui nume real este Tom Cato Visnes, a precizat ca pleaca din Abbath “datorita conflictelor asupra conceptelor lirice ale viitorului disc”. Acesta a spus ca versurile noului disc Abbath (“Outstrider”) sunt inspirate din scrierile psihiatrului elvetian Carl Gustav Jung, King declarand ca: “legatura lui Jung cu misticismul crestin, este pur si simplu incompatibila cu imaginea trupei”.

Abbath, pe numele adevarat Olve Eikemo, a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei Immortal, nume ce a devenit de-a lungul timpului sinonim cu black metal-ul mondial. Pe langa Immortal, artistul a mai evoluat intr-un proiect, intitulat I, care a lansat un singur album, “Between Two Worlds” (2006).

Abbath a concertat o singura data in Romania, pe 28 ianuarie 2016, in clubul Rockstadt din Brasov. Nu este exclus ca artistul sa revina in tara noastra pentru a prezenta fanilor noile compozitii.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Lacrimosa a lansat videoclipul noului single, Raubtier

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii trupei germane de gothic/symphonic metal Lacrimosa. Trupa a anuntat ca noul album, intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X