26 May 2022
spot_img

Videoclip nou Steven Wilson, Song of Unborn

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Steven Wilson a lansat un nou videoclip piesa aleasa fiind “Song of Unborn”. Piesa este inclusa pe ultimul album de studio al artistului britanic, intitulat “To The Bone”, lansat in luna august 2017. Discul s-a clasat pe locul 3 in Marea Britanie si locul 10 in Europa, devenind cel mai bine vandut album din cariera lui Wilson.

To The Bone” a fost promovat printr-un amplu turneu, care a poposit si la Sibiu, la festivalul ARTmania, iar la sfarsitul lunii martie 2018, Steven Wilson a sustinut trei concerte, sold-out, in celebra Royal Albert Hall din Londra, dupa sapte luni de turneu.

Prin urmare artistul a lansat pe 2 noiembrie 2018, “Home Invasion: In Concert At The Royal Albert Hall”, material ce contine inregistrarea ultimului concert din seria celor trei si care are o durata de aproximativ trei ore. Show-ul a fost filmat cu mai multe camere care surprind fiecare unghi din sala iar sunetul este mixat special de Wilson in format stereo si 5.1 Surround Sound.

Poze concert Steven Wilson la ARTmania 2018! 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Karl Sanders (Nile) a lansat melodia The Sun Has Set on the Age of Man

Dupa o pauza de 13 ani, Karl Sanders, liderul trupei Nile (technical death metal), va lansa un nou album...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X