1 Oct 2022

Videoclip nou Myrath, Born To Survive

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia tunisiana Myrath a dat publicitatii videoclipul noului single, intitulat “Born To Survive”. Acesta este inclus pe albumul “Shehili” ce va fi lansat pe 3 mai 2019, sub egida earMUSIC.

Shehili” este disponibil in format CD digipak, vinyl si digital download iar pentru mixarea lui cei de la Myrath au apelat la nu mai putin de trei producatori diferiti. Este vorba despre Kevin Codfert, Eike Freese si celebrul Jens Bogren, trupa dorind sa ofere fiecarui cantec o nota speciala.

Tracklist “Shehili”:

1.Asl
2.Born To Survive
3.You’ve Lost Yourself
4.Dance
5.Wicked Dice
6.Monster In My Closet
7.Lili Twil
8.No Holding Back
9.Stardust
10.Mersal
11.Darkness Arise
12.Shehili

Gratie stilului unic, o combinatie interesanta intre progressive metal si elemente orientale, Myrath a devenit in scurt timp, una dintre cele mai respectate trupe din arealul prog-power metal.

Au inceput prin a interpreta cover-uri dupa trupe death metal, iar mai apoi s-au axat pe cover-uri dupa Symphony X. In 2005, au lansat primul material discografic propriu si dupa numai un an au avut sansa de a canta in fata a 7000 de oameni in deschiderea show-ului lui Robert Plant.

De atunci si pana in prezent, Myrath au cantat pe aceeasi scena cu artisti precum Dream Theater, Tarja, WASP sau Orphaned Land, si si-au raspandit muzica in intreaga lume: din Emiratele Arabe pana in Statele Unite, din Franta, in India si pana in Maroc. Precedentul album, “Legacy” (2016), s-a bucurat de reactii foarte bune si a putut fi ascultat live atat in SUA, cat ai in Europa, trupa sustinand numeroase concerte.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Therion a lansat un nou videoclip, Marijin Min Nar!

Therion continua trilogia epica “Leviathan” (2021) si a lansat videoclipul noului single, intitulat “Marijin Min Nar“. “Leviathan II” va aparea...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X