7 Jul 2022
spot_img

Videoclip nou Dead Can Dance, The Invocation

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dead Can Dance, proiectul muzical format din Lisa Gerrard si Brendan Perry in 1981, a revinit anul trecut, dupa 6 ani de pauza, cu un nou album de studio, intitulat “Dionysus“. Discul a fost lansat pe 2 noiembrie, sub egida PIAS Recordings, si este format din 2 acte. Al doilea videoclip de promovare, primul a fost “The Mountain”, este “The Invocation” inclusa pe Actul II.

Melodiile sunte descrise ca “sapte miscari reprezentand diferite fete ale mitului Dionysus si cultului sau”. Lisa Gerrard (care in prezent este in turneu pentru promovarea albumului “The Mystery of Voices of Bulgarian”), interpreteaza 4 din cele 7 piese.

Pentru promovarea noului material, Dead Can Dance va sustine 26 de concerte in Europa, in tari precum Marea Britanie, Franta, Germania, Spania, Italia, Polonia, Ungaria, Serbia si Bulgaria. Pe 30 iunie 2019, Dead Can Dance va concerta in Amfiteatrul Roman din Plovdiv.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X