27 Sep 2022

Program si reguli de acces pentru concertul Bullet For My Valentine

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia Bullet For My Valentine revine la Bucuresti pentru a sustine un nou concert pe 8 aprilie 2019, la Arenele Romane (cort incalzit). In deschiderea trupei din Tara Galilor vor urca pe scena cei de la Enterfire.

Program concert Bullet For My Valentine:

Open Doors: 13:00
Enterfire: 20:00 – 20:30
Bullet for My Valentine: 21:15 – 23:00

ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS, Se fumeaza doar in locurile special amenajate.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:30 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

Acces:

Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet.
Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.
Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.

Informatii utile:
Este interzis in zona de concert:

– accesul cu arme sau obiecte periculoase.
– accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.
– accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel.
– umbrele (concertul are loc in cort incalzit).
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

Obligatiile publicului:

– sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL.
– sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria “obiecte zburatoare luminoase”, pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor.
– sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta.
– sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta,
– publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor.
– sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X