Piesa noua Whitesnake, Hey You (You Make Me Rock)

82

Anul 2019 vine cu un nou album Whitesnake, cel de-al 13-lea din cariera formatiei, care urmeaza sa apara la Frontiers Music. Succesorul lui “The Purple Album” (2015) poarta numele “Flesh & Blood” si va avea lansarea pe 10 mai 2019.

Discul a fost inregistrat in formula David Coverdale (voce), Reb Beach (chitara), Joel Hoekstra (chitara), Michael Devin (bass), Tommy Aldridge (tobe) si Michele Luppi (clape) iar noul single de promovare este “Hey You (You Make Me Rock)” si poate fi ascultat mai jos.

“Flesh & Blood” va fi promovat printr-un amplu turneu european iar pe 1 iulie 2019, Whitesnake va concerta la Arenele Romane din Bucuresti. In deschidere va urca pe scena Siska.

Pret bilete concert Whitesnake la Arenele Romane din Bucuresti:

– VIP (cu loc) – 349 lei in presale si 370 la intrare + taxe 10 lei.
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 259 in presale si 270 la intrare + taxe 10 lei.
– Acces General (cu loc) – 159 lei in presale si 170 lei la intrare + taxe 10 lei.

Whitesnake este o legenda a rock-ului clasic, cu o activitate ce incepe in 1978 continuand pana in prezent, cu mici pauze in anii ’90. Bazele formatiei au fost puse de David Coverdale dupa ce artistul si-a terminat colaborarea cu Deep Purple.

Whitesnake este una dintre formatiile etalon ale asa numitului New Wave of Briths Heavy Metal avand la activ 12 albume, in scurt timp urmand sa iasa pe piata noul material, “Flesh & Blood”. Jumatate dintre albumele lansate au primit Discuri de Platina sau de Aur.