27 May 2022
spot_img

Eluveitie a lansat Worship, feat. Randy Blythe (Lamb of God) – Lyric Video

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Worship“, noul lyric video Eluveitie poate fi urmarit mai jos. Piesa il are ca invitat special pe solistul vocal Randy Blythe (Lamb of God) si este inclusa pe cel de-al 8-lea album de studio, intitulat “Ategnatos” (este cuvantul galez pentru renascut).

Ategnatos” a fost lansat pe 5 aprilie 2019, si este un album atat mistic cat si filozofic, trupa abordand teme precum mitologia, credinta pagana si spiritualitatea in lumea moderna.

Eluveitie a luat nastere in anul 2002 la initiativa solistului Chrigel Glanzmann, care, dupa succesul proiectului sau de studio, a intemeiat o formatie in toata regula, ce s-a remarcat de la inceput prin genul unic abordat – o combinatie intre folk-metal, melodeath, celtic si pagan metal.

Numiti pionierii noului val de folk-metal, Eluveitie a cucerit rapid topurile internationale si au devenit un nume de referinta. La faima proiectului a contribuit originalitatea conceptului din spatele formatiei care, pe langa sonoritatile deosebite, utilizeaza versuri in vechea limba galica, acum disparuta.

Pana acum, Eluveitie a lansat 7 albume, care s-au bucurat de o receptie exceptionala atat din partea fanilor, cat si din partea criticilor de specialitate, cel mai recent fiind “Evocation II: Pantheon” (2017).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Poze concert Iron Maiden si Lord Of The Lost la Romexpo 2022!

Legendara trupa britanica Iron Maiden a concertat joi, 26 mai 2022, in parcarea C de la Romexpo. Invitatii speciali...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X