1 Dec 2021
spot_img

Program, reguli de acces si informatii utile la SoundArt Festival

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Editia cu numarul trei SoundArt Festival, evenimentul dedicat stilurilor progressive si stoner rock/metal, se va desfasura in perioada 8 – 10 martie 2019, in clubul Quantic din Bucuresti.

Abonamentele si biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

Abonament 150 lei
Bilet ziua I – 35 lei
Bilet ziua II – 55 lei
Bilet ziua III – 70 lei

Incepand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete pot fi achizitionate din Quantic la urmatoarele preturi: Abonament – 175 lei, Bilet ziua I – 45 lei, Bilet ziua II -75 lei, Bilet ziua III – 90 lei.

La intrare, participantii sunt obligati sa prezinte abonamentul sau biletul. Fiecare posesor de abonament/bilet sau invitatie valida va primi o bratara de acces, pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata festivalului, accesul in zona de concert nefiind permis in absenta acesteia.

Programul detaliat SoundArt Festival 2019:

Vineri, 8 martie:

23:10 – Perihelion
21:55 – Gorilla Pulp
20:55 – Zammorian
20:00 – Purple Caravan
19:30 – Acces public

Sambata, 9 martie:

23:15 – Planet of Zeus
22:00 – Sunnata
20:45 – Weedpecker
20:00 – Stonus
19:00 – Acces public

Duminica, 10 martie:

22:45 – Riverside
21:35 – Lesoir
20:30 – Viper Soup Complex
19:30 – Mihai Barbu Project
18:30 – Acces public

Pentru ca accesul la eveniment sa se desfasoare fara probleme, organizatorii roaga publicul participant sa respecte regulile de acces, create pentru a le asigura confortul si o experienta pozitiva pe perioada festivalului.

Pentru accesul in perimetrul festivalului, se poate cere verificarea bagajelor, precum si verificarea corporala sumara. Refuzul dumneavoastra poate duce la oprirea accesului in locatie.

Este interzis accesul in locatie cu:
– orice tip de arme sau obiecte contondente
– orice tip de bauturi (alcoolice sau non-alcoolice)din afara locatiei
– sticle
– substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase
– conserve sau alte produse alimentare
– artificii, bannere sustinute de bete
– animale

Organizatorii nu vor stoca si pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata festivalului.

Accesul publicului pe scena si in backstage este interzis. Parcarea autovehiculelor se va face in zonele semnalizate, in functie de locul disponibil. NU exista restrictii la aparatele foto si video.

Accesul in perimetrul festivalului se face pe baza abonamentului sau a invitatiei valide si a bratarilor aferente, ce vor fi puse la dispozitie de catre organizatori la punctele de intrare. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a valabilitatii lor. Organizatorii nu raspund de pierderea, instrainarea sau ruperea bratarilor primite la intrarea in locatie, aceste lucruri atragand dupa sine interzicerea accesului la eveniment.

Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului, in prezenta unui insotitor legal posesor al unui abonament valid.

Vanzarea si cumpararea abonamentelor si a invitatiilor de la persoane neautorizate este strict interzisa. Organizatorul nu isi asuma consecintele in urma acestor acte si isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Lacrimosa a lansat videoclipul noului single, Raubtier

Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii trupei germane de gothic/symphonic metal Lacrimosa. Trupa a anuntat ca noul album, intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X