Possessed lanseaza un nou album, Revelations Of Oblivion

52

Formatia americana Possessed, nume care nu mai are nevoie de prezentare pentru fanii genului death metal, a dezvaluit ca mult asteptatul album poarta numele “Revelations Of Oblivion”.

Mai mult, americanii au confirmat ca acesta va fi lansat pe 10 mai 2019, sub egida Nuclear Blast Records, iar primul single este “No More Room In Hell” si poate fi ascultat mai jos.

“Revelations Of Oblivion” este albumul cu numarul trei din cariera trupei si vine dupa o pauza de 33 de ani, precedentul disc, “Beyond the Gates”, fiind lansat in 1986. Acesta a fost inregistrat in studiourile NRG iar mixajul si masterizarea ii apartin celebrului Peter Tagtgren (Hypocrisy, Pain, Bloodbath, Immortal). Artwork-ul poarta semnatura artistului polonez Zbigniew Bielak (Ghost, Enslaved, Paradise Lost, Watain).

Tracklist “Revelations Of Oblivion”:

01. Chant Of Oblivion
02. No More Room In Hell
03. Dominion
04. Damned
05. Demon
06. Abandoned
07. Shadowcult
08. Omen
09. Ritual
10. The Word
11. Graven
12. Temple Of Samael

Possessed a luat fiinta in 1983 (la fel ca Death), si este recunoscuta pentru stilul rapid si vocea guturala a lui Jeff Becerra. Este considerata de foarte multi ca fiind prima trupa de death metal. Au la activ doua albume de studio, “Seven Churches” (1985) si “Beyond the Gates” (1986), insa s-au despartit cand majoritatea trupelor de death metal abia isi incepeau activitatea, in 1987.