3 Dec 2021
spot_img

Carthagods si Methedras canta in deschiderea concertului Slayer de la Bucuresti

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Slayer va sustine ultimul show din cariera in Romania la Bucuresti, pe 10 iulie 2019 la Arenele Romane in cadrul Metalhead Meeting 2019. In deschidere vor evolua formatiile Carthagods si Methedras iar biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro.

Pana la concert te invitam sa citesti recenzia concertului Slayer sustinut in 2012 la Bucuresti!

Pret bilete concert Slayer la Arenele Romane 2019:

– South of Heaven (fara loc, in fata scenei pe teren) – 300 in presale si 330 la intrare + taxe 10 lei.
– Premium (cu loc in sectoarele K, E, J sau F) – 260 lei in presale si 280 la intrare + taxe 10 lei.
– Acces General (cu loc in sectoarele J, F, I, G sau H) – 210 lei in presale si 230 lei la intrare + taxe 10 lei.

Carthagods este una dintre primele formatii de metal aparute in Tunisia, bazele sale fiind puse in 1997, si este considerata formatie pionier a scenei metal tunisiene. In 2001 a cantat alaturi de Epica in Tunisia, in cadrul evenimentului “Rock Tunisia”, iar in 2007, la a doua editia a “Rock Tunisia” a urcat pe scena si a cantat alaturi de Kiko Loureiro, actualul chitarist Megadeth.

In 2008 au lansat primul album, “Shadows and Eater of Sin” alaturi de chitaristul olandez Marcel Coenen iar un an mai tarziu au deschis concertul Dark Tranquillity din Tunisia. Au urmat apoi concerte alaturi de nume importante ale scenei metal precum Anathema, Tim Ripper Owens, Ron “Bumblefoot”, Paul Di Anno sau Max Cavalera iar anul trecut au deschis concertul Judas Priest de la Romexpo. In 2015 au lansat cel mai recent album, intitluat “Carthagods”.

Methedras este din Italia si abordeaza un mix de death si thrash metal avand o prezenta de peste 20 de ani pe scena metalului italian. Din 1996 pana in prezent au lansat 5 albume, cel mai recent, “The Ventriloquist” fiind oferit fanilor in 2018. De-a lungul timpului au urcat pe scenele unor importante festivaluri europene precum Wacken Open Air, Metal Camp sau Evolution Fest. Au deschis pentru formatii precum Sepultura, Kreator, Exodus, Overkill, Testament sau Destruction.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amorphis a lansat videoclipul noului single, The Moon

"The Moon", noul videoclip Amorphis, poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul "Halo" ce va fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X