26 Oct 2021
spot_img

Abbath lanseaza albumul Outstrider

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Abbath, trupa infiintata in 2015, de fostul solist Immortal, va lansa pe 5 iulie 2019, albumul secund, intitulat “Outstrider. Materialul, care este distribuit sub egida Season Of Mist, contine opt piese + un cover dupa Bathory iar alaturi de Abbath mai canta “Creature” Emil Wiksten – tobe si Rusty Cornell – bass.

Artwork-ul a fost realizat de Kim Holm si Olav Iversen iar trailerul de prezentare poate fi urmarit mai jos.

Albumul de debut, “Abbath” (2016), a fost inregistrat in componenta King Ov Hell la bass (God Seed/ex-Gorgoroth), si Kevin Foley – tobe (Benighted/ex-Disavowed). King Ov Hell

King Ov Hell a parasit trupa norvegiana in iunie 2018. Muzicianul, al carui nume real este Tom Cato Visnes, a precizat ca pleaca din Abbath “datorita conflictelor asupra conceptelor lirice ale viitorului disc”. Acesta a spus ca versurile noului disc Abbath (“Outstrider”) sunt inspirate din scrierile psihiatrului elvetian Carl Gustav Jung, King declarand ca: “legatura lui Jung cu misticismul crestin, este pur si simplu incompatibila cu imaginea trupei”.

Tracklist “Outstrider:

1. Calm in Ire (Of Hurricane)
2. Bridge of Spasms
3. The Artifex
4. Harvest Pyre
5. Land of Khem
6. Outstrider
7. Scythewinder
8. Hecate
9. Pace till Death (Bathory cover)

Abbath, pe numele adevarat Olve Eikemo, a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei Immortal, nume ce a devenit de-a lungul timpului sinonim cu black metal-ul mondial. Pe langa Immortal, artistul a mai evoluat intr-un proiect, intitulat I, care a lansat un singur album, “Between Two Worlds” (2006).

Abbath a concertat o singura data in Romania, pe 28 ianuarie 2016, in clubul Rockstadt din Brasov. Nu este exclus ca artistul sa revina in tara noastra pentru a prezenta fanilor noile compozitii.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert WASP la Arenele Romane din Bucuresti in mai 2022

Dupa anularea turneului “1984 to Headless“, americanii de la WASP vor ajunge pana la urma la Bucuresti in cadrul...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X