7 Jul 2022
spot_img

Soilwork concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2019

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Dupa concertul sustinut la Arenele Romane, alaturi de Amorhpis si Jinjer, Soilwork revine in Romania pentru a concerta la Rockstadt Extreme Fest 2019, editie care va avea loc intre 1 – 4 august 2019, la poalele Cetatii Rasnov.

Suedeii de la Soilwork sunt prezenti pe scena metalului din 1995 si au la activ 10 albume de studio, cel mai recent dintre ele fiind “The Ride Majestic” (2015). De-a lungul timpului, in Soilwork au mai activat artisti precum Dirk Verbeuren, care in momentul de fata este tobosarul Megadeth sau Daniel Atonsson, fost basist si in Dark Tranquillity. Au mai colaborat si cu Richard Evensand care a fost tobosarul Therion si Chimaira.

Pe scena de la poalele Cetatii Rasnov, Soilwork (Suedia), vor urca pe scena alaturi de Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bolzer (Elvetia), Mgla (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elvetia), Ektomorf (Ungaria) si Korpiklaani (Finlanda). Noi nume vor fi anuntate in curand.

Abonamentele pentru editia 2019 se gasesc in reteaua iaBilet si pe iabilet.ro. Perioadele de vanzare a abonamentelor la REF 2019 sunt:

Pre-sale 5: include 1.000 de abonamente cu pretul de 330 lei/ buc., valabil pana la epuizare, dar nu mai tarziu de 17 martie 2019.
Pre-sale 6: va include 1.000 de abonamente cu pretul de 360 lei/ buc., valabil pana la epuizare, dar nu mai tarziu de 16 iunie 2019.
Dupa data de 16 iunie 2019 si in timpul festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile si bilete pe zi, care vor fi puse in vanzare aproximativ cu 1 luna inainte de inceperea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite in la acel moment.

Copiii cu varste de pana la 12 ani vor avea acces gratuit in interiorul festivalului daca vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, The Great Heathen Army

Amon Amarth a lansat videoclipul noului single, intitulat “The Great Heathen Army”. Piesa este inclusa pe albumul cu acelasi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X